Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Vezi ce riști dacă mergi cu mașina în România

© Sputnik / Miroslav Rotariтаможня Скулень
таможня Скулень - Sputnik Moldova
Abonare
Conducătorii auto care intenționează să se deplaseze în România s-ar putea confrunta cu o gravă problemă, în cazul în care nu vor lua măsuri de precauție

CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. Meteorologii români au avertizat că în țara vecină vremea se va schimba brusc în următoarele zile, vor fi precipitații abundente, inclusiv sub formă de ninsoare, iar temperaturile vor coborî sub pragul înghețului, informează autoblog.md.

Astfel, șoferii din Moldova care vor să ajungă în România trebuie să țină cont de faptul că circulația se va desfășura în condiții foarte dificile.

Potrivit prognozelor, un ciclon format în Marea Mediterană va aduce precipitații abundente în România în următoarele zile.

În același timp, dinspre Europa Centrală se deplasează o masă de aer rece. Astfel, temperaturile vor coborî mult sub zero grade, vântul va bate cu putere, iar în aceste condiții nu vor fi doar ploi, ci și ninsori.

© Photo : autoblog.mdNinsoare în Ucraina
Ninsoare în Ucraina - Sputnik Moldova
Ninsoare în Ucraina

La munte vor predomina ninsorile şi se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul puternic o va viscoli. În alte zone va ploua abundent şi vor cădea 50 de litri pe metru pătrat, o cantitate uriașă, cât e media pe toată luna aprilie.

Sursa îi avertizează și pe conducătorii auto care planifică să meargă în Ucraina, anunțându-i că acolo a nins deja în mai multe zone, pe alocuri stratul de zăpadă atingând 20 de centimetri. Este vorba de regiunile Nipru, Harkov, Zaporozhye, Herson, Poltava și altele.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0