Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Valerian Mânzat a dat iarăşi de belea: ce trebuie să facă îndată după Paști

© Facebook / Valerian MinzatValerian Mânzat
Valerian Mânzat - Sputnik Moldova
Abonare
Condamnat recent la nouă ani de închisoare cu executare, Valerian Mânzat va trebui să dea iarăşi socoteală în faţa legii

CHIŞINĂU, 17 apr — Sputnik. Marţi, 18 aprilie, avocatul Valerian Mânzat este chemat la Serviciul Fiscal de Stat. Acestuia urmează să-i fie înmânate acte privind încălcarea fiscală, comunică agora.md, cu referire la Monitorul Oficial din 14 aprilie 2017.

Mânzat este aşteptat la fisc pe data de 18 aprilie pentru a-i fi înmânate actele, iar în data se 4 mai curent urmează să aibă loc ședința de examinare a cazului de încălcare fiscală.

Valerian Mânzat - Sputnik Moldova
Societate
EXCLUSIV! Valerian Mânzat, văzut duminică la o benzinărie

Reamintim că, pe data de 5 aprilie, Curtea de Apel Chișinău l-a condamnat pe Valerian Mânzat la nouă ani de închisoare într-un dosar penal iniţiat încă în 2009, avocatul fiind învinuit de escrocherie.

Potrivit procurorilor, Mânzat ar fi înscenat un accident rutier pentru a obţine 300 de mii de lei de la o companie de asigurări.

Totodată, Mânzat a fost reținut pe 2 februarie curent pentru o altă infracţiune. Reprezentanții Procuraturii au declarat atunci că avocatul a fost reținut în momentul în care îi restituia sumă de 20 de mii de euro unei persoane căreia i-ar fi promis să-i rezolve o problemă, fără a face însă acest lucru. Mânzat şi-a recunoscut vina şi a primit 30 de zile de arest, fiind plasat ulterior sub control judiciar.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0