Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Paștele, sărbătoare, dar nu pentru toți: 3000 de moldoveni vor fi la muncă

© photo: INPLiviu Baziuc
Liviu Baziuc - Sputnik Moldova
Abonare
De Paște, peste 3000 de polițiști vor avea grijă de siguranța cetățenilor
Paștele, zi de sărbătoare, dar nu pentru toți. 3000 de moldoveni vor fi la muncă

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă cetățenilor să fie mai vigilenți în perioada Sărbătorilor Pascale. Fie că de Paște veți sărbători acasă, fie că la rude, trebuie să fiți atenți ca automobilul dumneavoastră și locuința să fie încuiate.

Șeful INP, Liviu Baziuc, a menționat că "toate serviciile polițienești, în zilele de sărbători, vor fi în serviciu. Polițiștii vor veghea siguranța cetățenilor în fiecare din lăcașele sfinte din țară. La Catedrala Metropolitană ”Nașterea Domnului”, unde va fi adus Focul Haric. Pe parcursul sărbătorilor au fost identificate 1.340 de cimitire, unde vor fi repartizați angajații Poliției pentru asigurarea și menținerea ordinii publice".

Liviu Baziuc a mai adăugat că Poliția recomandă cetățenilor să apeleze în caz de urgență la numărul 902 sau să se adreseze cu încredere celui mai apropiat sector sau post de poliție, ori de câte ori sesizează situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase ce pot afecta siguranța publică. 

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0