Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oamenii părăsesc în masă Capitala Republicii Moldova

© Sputnik / Мирослав РотарьРемонт на бульваре Штефана чел Маре
Ремонт на бульваре Штефана чел Маре - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deja de mai mulți ani la rând, în ajunul sărbătorilor de Paști, pe străzile Capitalei se formează ambuteiaje kilometrice: orășenii pleacă la țară pentru a fi împreună cu părinții și rudele de Paște, cea mai importantă sărbătoare a creștinilor ortodocși.

CHIȘINĂU, 14 apr — Sputnik. Astăzi, în ultima zi de lucru înainte de sărbătorile pascale, Chișinăul este în plină forfotă, pe străzi circulă mii de mașini, care formează ambuteiaje kilometrice.

Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Societate
Circulația transportului din Chișinău va fi restricționată în zilele de odihnă

Conducătorii auto au remarcat numărul nemaipomenit de mare de automobile în trafic. Însă fenomenul respectiv este ceva obișnuit pentru țara noastră în ajunul sărbătorilor. Deja de mai mulți ani, în vinerea Paștelui, circulația prin Chișinău este foarte anevoioasă, deoarece mulți orășeni pleacă la rude la țară, unde această sărbătoare are un farmec deosebit.

Iar spre seară, străzile capitalei vor și mai aglomerate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0