Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un fost funcționar fuge de ofițerii CNA (video)

© Sputnik / Miroslav RotariMascat CNA НАЦ
Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Abonare
Când oamenii legii au intrat în casă, fostul președinte al raionului Criuleni a amenințat că se aruncă de la balconul apartamentului său, situat la etajul cinci

CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Fostul președinte al raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, a vrut să fugă, joi, pe la balcon de ofițeri CNA. Procurorii anticorupție și ofițerii CNA au descins astăzi la domiciliul lui Rotaru, vizat într-un dosar de corupție.

 

Posted by Rosian Vasiloi on 13 Aprilie 2017

Când oamenii legii au intrat în casă, Rotaru a amenințat că se aruncă de la balconul apartamentului său, situat la etajul cinci. Incidentul a fost surprins de un martor ocular. 

”Când au încercat sa intre la percheziții, persoana respectivă s-a opus, iar anchetatorii au luat măsuri speciale, având în vedere faptul că exista informația că ar deține și o arma. În cele din urma ofițerii au reușit sa intre și sa-l retina în momentul în care se afla pe balcon și amenința că se arunca de acolo”, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt Angela Starinschi.  

La fața locului au fost chemate mai multe forțe speciale, astfel încât sa fie prevenit orice posibil pericol.

 

Posted by Rosian Vasiloi on 13 Aprilie 2017

Rotaru a deținut funcția de președinte de raion, ajungând în această funcție pe listele PLDM. După ce liderul formațiunii, Vladimir Filat, a fost reținut, Rotaru a părăsit PLDM-ul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0