Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Moldova va fi instituită o nouă zi profesională

CC0 / succo / Justiţie, Procurori, Dosare, Юстиция
Justiţie, Procurori, Dosare, Юстиция - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii Cabinetului de Miniștri urmează să adopte, miercuri, o hotărâre cu privire la instituirea unei noi zile profesionale în Moldova

CHIȘINĂU, 12 apr – Sputnik. Anual, pe 14 aprilie, în Republica Moldova va fi marcată sărbătoarea profesională ”Ziua expertului judiciar”. Un proiect de hotărâre ce prevede acest lucru este pe agenda ședinței de miercuri a Cabinetului de Miniștri.

Молдавские фрукты и ягоды - Sputnik Moldova
Societate
În 2017, în Moldova vor fi mai multe zile de odihnă: cum vor fi recuperate
 

Potrivit Ministerului Justiției, care este autorul acestei inițiative, profesia de expert judiciar a fost ridicată la un rang înalt în sistemul justiției.

”Atribuirea unei zile profesionale expertului judiciar ar pune în valoare această profesie și i-ar conferi un prestigiu în fața factorilor de decizie, precum și publicului larg”, afirmă autorul. 

Ministerul Justiției susține că a propus data de 14 aprilie pentru a marca ziua profesională a expertului judiciar, deoarece anume în această zi a fost adoptată noua Lege cu privire la Expertiza Judiciară și Statutul Expertului Judiciar. 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0