Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În Moldova a apărut un nou grup parlamentar, în frunte cu Valeriu Ghilețchi

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
De azi, deputatul Valeriu Ghilețchi este liderul grupului Popular European din Parlamentul Republicii Moldova, care întrunește 9 deputați
În Moldova a apărut un nou grup parlamentar în frunte cu Valeriu Ghilețchi

CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Anunțul despre formarea grupului parlamentar Popular European a fost făcut acum câteva clipe de deputații Iurie Leancă și Valeriu Ghilețchi.

Din acest grup vor face parte următorii deputați: Valeriu Ghilețchi, Iurie Leancă, Ștefan Creangă, Eugen Carpov, Aliona Goța, George Mocanu, Octavian Grama, Mihaela Spătaru și Simion GriȘciuc.

Ghilețchi și Leancă au subliniat că grupul pe care l-au creat intenționează să se impună ca forță politică parlamentară și să influențeze agenda legislativului prin mai multe inițiative. Ei nu au oferit un răspuns tranșant la întrebarea dacă susțin sau nu votul uninominal propus de democrați, menționând că vor reveni în curând cu mai multe precizări pe marginea tuturor aspectelor interesante pentru presă.

© privesc.euBriefing susținut de deputații Valeriu Ghilețchi și Iurie Leancă
Briefing susținut de deputații Valeriu Ghilețchi și Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Briefing susținut de deputații Valeriu Ghilețchi și Iurie Leancă

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0