Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ispite pentru polițiștii moldoveni în Săptămâna Patimilor, pe drumurile din țară

© Sputnik / Rodion ProcaINP
INP - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii moldoveni sunt nevoiți și ei să facă față ispitelor, în Săptămâna Patimilor, atunci când se află la datorie, pe drumurile din țară

CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Timp de 24 de ore, inspectorii de patrulare au documentat patru cazuri de transportare a cărnii fără acte de proveniență sau de însoțire, marfa urmând să fie vândută în piețele comerciale.

Polițist - Sputnik Moldova
Societate
Așa nu se mai poate! Fotografia care i-a revoltat pe polițiști

Potrivit poliției, primul caz a fost înregistrat în localitatea Măgdăcești, unde o locuitoare a satului Căprești, raionul Florești, în vârstă de 38 de ani, transporta într-un automobil 300 de kilograme de carne de porc.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat pe șoseaua Chișinău-Hâncești. Un bărbat de 35 de ani transporta în automobilul său 30 de miei sacrificați. Alții 20 de miei sacrificați, transportați fără acte de providență, au fost depistați de polițiști în mașina unui bărbat, originar din satul Prodănești, raionul Florești.

Cel de-al patrulea caz a fost documentat în satul Chetrosu, raionul Anenii Noi, unde un bărbat în vârstă de 26 de ani transporta 16 carcase de miel.

Potrivit legii, pentru transportarea mărfii fără dovada originii şi a provenienței lor, aceștia riscă amendă de la 3 la 4,5 mii de lei.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0