Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Alertă în Turcia: explozie puternică în orașul Diyabrakir - VIDEO

© AFP 2024 / STRINGERТУРЦИЯ ВЗРЫВ 17.02.2016
ТУРЦИЯ ВЗРЫВ 17.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
O explozie puternică a zguduit marți orașul Diyarbakır din Turcia, situat în partea de sud-est a țării, informează agenția DHA

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Presa turcă a anunțat că explozia a avut loc în apropiere de direcția forțelor antiteroriste ale poliției, într-o clădire destinată reparațiilor tehnicii blindate.

Взрыв в метро Санкт-Петербурга - Sputnik Moldova
Rusia
Cel puțin 10 morți în cele două explozii din metroul din Sankt Petersburg

Martorii oculari subliniază că toată clădirea în care este amplasat atelierul s-a prăbușit, patru persoane au fost rănite, una dintre acestea aflându-se în stare gravă.

Potrivit postului local de televiziune Haberturk, ar fi explodat un balon de gaz. Poliția ia în calcul inclusiv versiunea unui act terorist, însă informații oficiale despre incident încă nu au fost făcute publice.

Orașul Diyarbakır este considerat capitala neoficială a cruzilor în Turcia. Populația acestuia este de circa 850 de persoane. În oraș, precum și în apropierea acestuia, își desfășoară activitatea în mod energic Partidul Muncii al Kurdistanului, interzis în Turcia. Forțele de securitate ale Turciei au desfășurat în repetate rânduri acțiuni antiteroriste în regiune, iar din această cauză zona nu are destinație turistică.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0