Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Destăinuirile Olgăi Buzova: M-au băit, m-au hrănit și mi-au făcut masaj - VIDEO

© Facebook / Olga Buzova Olga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva zile, rusoaica Olga Buzova a făcut o criză de nervi. Povestea care a adus-o în această situație este una interesantă, dar și mai interesant este cum depășește artista situațiile de stres.

CHIȘINĂU, 10 apr — Sputnik. Presa a scris că prezentatoarea și interpreta Olga Buzova a făcut o criză de nervi în timpul filmărilor noului său clip "Люди не верили" ("Oamenii nu credeau"). Filmările s-au desfășurat la Soci. Și anume: Buzova, costumată în înger, cu niște aripi enorme, cântă stând cu picioarele goale într-un râu rece de munte.

 

Apa ca gheață i-au provocat cântăreței criza de nervi pe care a depășit-o numai seara, într-o cabană, acolo unde a făcut o baie tradițională rusească, după care și-a încălzit mădularele, și nu doar, în fața unui cămin.

Artistei i-a plăcut atât de mult acest procedeu, încânt nu a rezistat ispitei și a publicat o fotografie în care își încălzește fundul aproape gol lângă cămin.

După care a postat-o pe instagram, cu următoarea precizare: "Un sfârșit ideal pentru programul intens de filmări care au durat zile. Eu atât de mult am înghețat în aceste două zile, încât baia era, pur și simplu, necesară".

 

 

După care interpreta dă și alte detalii ale programului de reabilitare.

"Am făcut o baie de aburi, m-am bălăcit în cadă, m-au hrănit, mi-au făcut masaj. Acum stau în fața căminului, beau ceai cu miere, mă uit la flăcări și mă simt bine", a scris Olga Buzova pe instagram.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0