Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Este incredibil ce-au făcut chișinăuienii în sâmbăta Floriilor

© Facebook / Anna CebanAnna Ceban
Anna Ceban - Sputnik Moldova
Abonare
Misiunea Socială "Diaconia" organizează campania de Paște "Masa Bucuriei". De opt ani, în sâmbăta Floriilor, campania este organizată cu scopul de a colecta produse alimentare pentru cantinele sociale
Este incredibil ce-au făcut chișinăuienii în sâmbăta Floriilor

În data de 8 aprilie, a avut loc colecta națională de produse alimentare, organizată în Chișinău și alte 20 de localități. Este incredibil cîți oameni s-au sensibilizat și au donat din puținul lor, fie un kg de orez, zahăr, hrișcă sau alte produse neperisabile.

Responsabila de relații cu publicul de la "Diaconia", structură socială și de caritate a Mitropoliei Basarabiei, Anna Ceban, a declarat pentru Sputnik Moldova că, "doar în Chișinău, au fost colectate în jur de 26 de tone de produse alimentare. Urmează să repartizăm produsele ca să ajungă pe masa de Paște a oamenilor nevoiași, iar din restul produselor vom face prânzuri calde pe parcursul anului. Prânzurile calde ajung nu doar la bătrânii aflați în dificultate, dar și la familii tinere defavorizate social, oameni ai străzii și alte familii nevoiașe".

Misiunea Socială "Diaconia" organizează campania de Paște "Masa Bucuriei". De opt ani, în sâmbăta Floriilor, campania este organizată cu scopul de a colecta produse alimentare pentru cantinele sociale. De serviciile acestor cantine beneficiază zilnic bătrânii singuratici, persoanele fără adăpost.

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0