Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Incredibil: Au privit moartea în faţă și au dus treaba până la capăt

© Sputnik / Vladimir PolusatovMașina Poliție patrulare
Mașina Poliție patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de patrulare aflați în raionul Ialoveni au privit moartea în față atunci când un bărbat a scos pușca de vânătoare și a tras mai multe focuri de armă

CHIȘINĂU, 9 apr — Sputnik. Oamenii legii au reținut două persoane, cu vârstele de 26 și respectiv 36 de ani, din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni, după ce au tras mai multe focuri de armă în inspectorii de patrulare.

Inspectorii de patrulare, implicat în serviciul de menținere a securității rutiere în localitatea Văsieni din raionului Ialoveni, au încercat să stopeze un autovehiculul de marca ”Mitsubishi” de culoare verde. Însă conducătorul auto a ignorat cerințele oamenilor legii.

Inspectorii de patrulare au început urmărirea mașinii. La scurt timp, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un gard. Atunci când angajatul INP s-a apropiat de mașină conducătorul auto a accelerat și a lovit inspectorul de patrulare, provocându-i o plagă deschisă.

Polițist - Sputnik Moldova
Societate
Așa nu se mai poate! Fotografia care i-a revoltat pe polițiști

Polițiștii i-au urmărit până la ieșirea din satul Văsieni unde aceștia au părăsit tomobilul. O persoană a tras două focuri dintr-o pușcp de vnătoare în direcția ofițerilor de patrulare, după care au abandonat mașina și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au observat o îndreptare medico-legala care a căzut din buzunarul infractorului în timp ce cobora din automobil.

Pe urme fierbinți, polițiștii au reținut suspecții la domiciliile acestora. La unul dintre suspecți a fost ridicată arma de vânătoare deținută ilegal.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ameninţarea sau violenţă săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere. Bărbații riscă închisoare pe un termen de la 4 la 8 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0