Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Masacru de Florii! Atentat cu bombă la o biserică coptă din Egipt

© Photo: Twitter / Zvi LandoПоследствия взрыва в египетской Танте
Последствия взрыва в египетской Танте - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puţin 25 de persoane au fost ucise, iar alte 71 au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc într-o biserică coptă din oraşul Tanta, la nord de capitala Egiptului. Explozia a avut loc în timp ce creștinii veniseră pentru a sărbători Floriile

CHIȘINĂU, 9 apr — Sputnik. Două explozii au răsunat în orașul egiptan Tanta, scrie RIA Novosti.

După cum informează televiziunea Al Manar TV o explozie a avut loc în incita bisericii copte Sfântul Gheorghe din acest oraș unde creștinii copți au venit pentru a celebra Floriile. În urma acestei explozii au decedat 25 de persoane și peste 71 de persoane au fost rănite. Dispozitivul explozibil a fost plasat la primul etaj în sala unde credincioșii se rugau, informează aceeași televiziune citând o sursă din cadrul structurilor de forță.

Poliția a intervenit la fața locului încercuid locul unde a avut loc explozia, iar în prezent organele de urmărire încearcă să facă rost de înregistrările efetuate de camerele video care se aflau în apropierea locului unde s-a produs explozia.

Mai târziu s-a aflat că încă o explozie a avut loc în cartierul unde se află centrul de antrenament al poliției. Conform informațiilor care le deține presa cea de a doua explozie a provocat moartea unui polițist. Cu toate acestea unele instituții media au negat faptul că ar fi avut loc cea de adoua deflagație.

Orașul Tanta este situat în provincia Gharbia care se află în partea centrală a deltei râului Nil. Guvernatorul acestei provincii, generalul Ahmad Deiflui, a declarant că la moment nu există informații cu privire la natura acestui atentat.

​Photo from the scene in #Tanta #egypt death toll reported risen to 13 & over 40 wounded. pic.twitter.com/tHFNYcsa5E

​Mısır, Tanta'da bir kilisede bombalı saldırı yaşandı.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0