Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Așa încă nu l-ai văzut! Cum arăta Filip Kirkorov în anul 1985 - VIDEO

Abonare
Clipul video în care Filip Kirkorov cântă împreună cu tatăl său piesa ”Alioșa” (Алёша) a reușită să acumuleze zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore de la publicare pe Instagram

CHIȘINĂU, 9 apr — Sputnik. Pe rețeaua de socializare Instagram a fost publicată o înregistrare video foarte rară în care renumitul interpret de muzică ușoară din Rusia Filip Kirkorov cântă alături de tatăl său Bedros Kirkorov piesa ”Alioșa”. În doar câteva ore de la publicare a reușit să acumuleze câteva zeci de mii de vizualizări.

Vă propunem să savurați această înregistrare făcută în anul 1985 și să vezi cum arăta Filip Kirjorov cu peste 30 de ani în urmă.

Публикация от СССР USSR RUSSIA CCCP 🚀🇷🇺 (@cccp.history) Апр 7 2017 в 7:23 PDT

 

Filip Kirkorov este un cântăreț, actor, compozitor și producător muzical rus de origine bulgară. Este Artist al Poporului în Federația Rusă. Considerat "rege al muzicii pop din Rusia", Filip Kirkorov este octuplu câștigător al premiului «Овация» (Ovația), cvintuplu laureat al premiului «World Music Awards» pentru cel mai popular interpret rus, multiplu câștigător al premiului «Gramofonul de Aur», și altor premii muzicale din Rusia. La festivalul cinematografic «Кинотавр» (Kinotavr) din 2002, Kirkorov a câștigat premiul "cel mai bun actor" pentru rolul din musicalul «Вечера на хуторе близ Диканьки» (Vecera na hutore bliz Dikanki).

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0