Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția va oferi detalii despre tentativa de asasinare a lui Plahotniuc

© Sputnik / Miroslav Rotarмашины полиции
машины полиции - Sputnik Moldova
Abonare
Sâmbătă, 8 aprilie, Inspectoratul General al Poliției va susține un briefing de presă în cadrul căruia va oferi detalii privind anihilarea unei grupări criminale care intenționa să execute un omor la comandă

CHIȘINĂU, 7 apr — Sputnik. La briefing vor participa: șeful Inspectoratului Național de Investigații, Ion Iachimov, procurorul din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale, Vitalie Busuioc și un reprezentant al organelor de stat ale Ucrainei.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat un briefing de presă cu privire la anihilarea unei grupări criminale internaționale, în cadrul căreia au fost reținuți mai mulți membri ai grupării criminale care intenționau să execute un omor la comandă.

Владимир Плахотнюк - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost dejucată o tentativă de omor asupra lui Vladimir Plahotniuc

Oamenii legii vor face declarații pentru presă sâmbătă, 8 aprilie, la ora 13.00.

Amintim că ministrul Afacerilor Interne din Ucraina, Arsen Avakov, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Harkov, că forțele de ordine de la Kiev, împreună cu cele de la Chișinău, au dejucat o tentativă de asasinare a fostului vicepreședinte al Parlamentului din Moldova, Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat.

Operațiunea a avut loc concomitent la Kiev și Chișinău.

"Au fost reținuți toți actorii acestei grupări criminale, de la executant până la cel care a comandat omorul. Au fost ridicate arme și sume de bani la Chișinău, iar la Kiev au fost reținuți organizatorii crimei", a declarat șeful Poliției Naționale din Ucraina, Serghei Kneazev.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0