Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Autoritățile ruse au dezamorsat o bombă într-un apartament din Sankt Petersburg

© REUTERS / Anton VaganovМашины чрезвычайных служб, полиция и спасатели у станции метро "Технологический институт" в Санкт-Петербурге, где произошел взрыв
Машины чрезвычайных служб, полиция и спасатели у станции метро Технологический институт в Санкт-Петербурге, где произошел взрыв - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile municipiului Sankt Petersburg au sporit măsurile de securitate în urma exploziei care a avut loc în metroul din acest oraș, între stațiile „Sennaia ploșciadi" și „Tehnologhiceski Institut"

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Forțele de ordine din Federația Rusă au dezamorsat un obiect explozibil pe care l-au descoperit într-un apartament din Sankt Petersburg.

Potrivit șefului administrației locale a raionului Nevski din Sankt Petersburg, Serghei Serov, oamenii legii au reținut deja mai multe persoane.

”Toți care se aflau în acel apartament, au fost reținuți și nu au opus rezistență”, a declarat Serov, citat de RT.com.

Взрыв в метро Санкт-Петербурга - Sputnik Moldova
Rusia
Explozie în metroul din Sankt Petersburg

Deocamdată oficialitățile nu dispun de informații cu privire la o posibilă legătură între obiectul explozibil găsit și atacul din metrou, însă locuitorii din Sankt Petersburg încă se află în stare de șoc după ce 14 persoane și-au pierdut viața în urma deflagrației.

Luni, în jurul orei 14:30 (ora Moscovei), pe linia de cale ferată între stațiile de metrou „Sennaia ploșciadi" și „Tehnologhiceski Institut" din Sankt Petersburg, s-a produs o explozie.

O altă explozie care urma să aibă loc la stația „Ploșciadi Vosstania" a fost zădărnicită datorită faptului că fusese depistat dispozitivul explozibil artizanal. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru atacuri teroriste.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0