Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Divorţul i-a priit Anișoarei Loghin: focoasa blondă mai sexy ca niciodată - FOTO

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
O revistă din Moldova a efectuat, în perioada 1-28 februarie 2017, un sondaj ce prezintă o „paradă" a celor mai atrăgătoare femei din spaţiul public al Republicii Moldova, din domeniile business, mass-media, showbiz, artă, modeling etc.

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. După ce au fost desemnate și premiate cele mai sexy 100 femei din Moldova, festivitatea fiind organizată de revista Vip Magazin, aceeași revistă a publicat întreaga listă a respectivelor femei, cu o mică descriere pentru fiecare dintre vedete.

Topul a fost întocmit în urma unui sondaj online, desfășurat în perioada 1-28 februarie.

Așa cum scriam și anterior, fosta nevastă a primarului de Chișinău, jurnalista Anișoara Loghin, s-a clasat pe poziția a 8-a. Despre ea s-a scris că i-a cucerit „inima unuia dintre cei mai râvniţi burlaci din Capitală”.

„Chiar dacă povestea lor de iubire nu a durat mult, totuși divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde cu suflet mare. Zâmbetul ei molipsitor a demonstrat că mottoul „Niciodată să nu spui niciodată" chiar are efect!”, se menționează la descrierea din Revistă.

© Sputnik / Miroslav RotariAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin

În top 10 s-au clasat următoarele tinere din Moldova: Alina Cebotari, Cristina Ciocan, Doina Ciobanu, Svetlana Stanchevici, Anișoara Loghin, Ilinka Sturzescu și Natalia Gordienko.

1. Anastasia Fotachi, model

 

2. Daniela Marin, model 

3. Cristina Moldovanu, prezentatoare TV

4. Alina Cebotari, avocat 

5. Cristina Ciocan, model

6. Doina Ciobanu, model

7. Svetlana Stanchevici, prezentator TV

8. Anişoara Loghin, jurnalistă

9. Ilinka Sturzescu

10. Natalia Gordienko, interpretă

Pentru prima dată, câștigătoarelor le-au fost oferite și coroane, pe lângă alte premii. De asemenea, în cadrul evenimentului a fost organizată de o tombolă cu diverse cadouri, iar interpretele Diana Brescan, Katy Rain și Olia Tira au creat o atmosfera plăcută cu piesele lor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0