Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lumânări aprinse și flori la metroul din Sankt Petersburg

Abonare
La Sankt Petersburg au fost decretate trei zile de doliu în memoria celor decedați în urma exploziei de la metrou

Luni, pe linia de metrou între stațiile „Sennaia ploșciadi" și Tehnologhiceski Institut-2" din Sankt Petersburg s-a produs o explozie. O altă explozie care urma să aibă loc la stația „Ploșciadi Vosstania", a fost zădărnicită datorită faptului că a fost depistat la timp dispozitivul explozibil artizanal. A fost intentat un dosar penal pe art. „Atac terorist". Ancheta urmează să verifice însă și alte ipoteze.

Potrivit ultimelor date prezentate de Comitetul național antiterorist, în urma atacului au decedat 11 persoane, iar alte 45 sunt spitalizate. La rândul său, direcția generală a Ministerului Situațiilor Excepționale din Sankt Petersburg a publicat lista persoanelor spitalizate care include 51 de persoane.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

© Sputnik / Michael KlimentyevPreședintele Rusiei, Vladimir Putin, depune flori la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg.
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, depune flori la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
1/16
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, depune flori la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg.
© REUTERS / Baz RatnerClădirea Primăriei din Tel Aviv, iluminată în culorile drapelului Rusiei, în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Clădirea Primăriei din Tel Aviv, iluminată în culorile drapelului Rusiei, în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
2/16
Clădirea Primăriei din Tel Aviv, iluminată în culorile drapelului Rusiei, în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© AP Photo / Dmitri LovetskyTinere la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg.
Tinere la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
3/16
Tinere la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Anna VolkovaTânără care aprinde o lumânarea la intrarea în stația de metrou „Spasskaia”, pentru victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Tânără care aprinde o lumânarea la intrarea în stația de metrou „Spasskaia”, pentru victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
4/16
Tânără care aprinde o lumânarea la intrarea în stația de metrou „Spasskaia”, pentru victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Alexandr PolegenkoPreședintele Republicii Crimeea, Serghei Aksionov, depune flori în piața Lenin din Simferopol în memoria victimelor atacului terorist din Sankt Petersburg.
Președintele Republicii Crimeea, Serghei Aksionov, depune flori în piața Lenin din Simferopol în memoria victimelor atacului terorist din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
5/16
Președintele Republicii Crimeea, Serghei Aksionov, depune flori în piața Lenin din Simferopol în memoria victimelor atacului terorist din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Alexandr PolegenkoOrășenii aprind lumânări pentru victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Orășenii aprind lumânări pentru victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
6/16
Orășenii aprind lumânări pentru victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Anatoly MedvedOrășenii depun flori la intrarea în stația de metrou „Spasskaia” în memoria victimelor exploziei la metroul din Sankt Petersburg.
Orășenii depun flori la intrarea în stația de metrou „Spasskaia” în memoria victimelor exploziei la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
7/16
Orășenii depun flori la intrarea în stația de metrou „Spasskaia” în memoria victimelor exploziei la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Alexei DanichevOamenii depun flori lângă stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” în memoria victimelor exploziei la metroul din Sankt Petersburg.
Oamenii depun flori lângă stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” în memoria victimelor exploziei la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
8/16
Oamenii depun flori lângă stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” în memoria victimelor exploziei la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Alexandr PolegenkoAcțiune de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, în piața Lenin din Simferopol.
Acțiune de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, în piața Lenin din Simferopol. - Sputnik Moldova
9/16
Acțiune de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, în piața Lenin din Simferopol.
© Sputnik / Alexandr PolegenkoParticipanții la acțiunea de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, desfășurată în piața Lenin din Simferopol.
Participanții la acțiunea de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, desfășurată în piața Lenin din Simferopol. - Sputnik Moldova
10/16
Participanții la acțiunea de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, desfășurată în piața Lenin din Simferopol.
© Sputnik / Aram NersesyanFlori la Ambasada Federației Ruse din Erevan în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Flori la Ambasada Federației Ruse din Erevan în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
11/16
Flori la Ambasada Federației Ruse din Erevan în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Sergey MelkonovOamenii aprind lumânări la Ambasada Rusiei din Riga în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Oamenii aprind lumânări la Ambasada Rusiei din Riga în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
12/16
Oamenii aprind lumânări la Ambasada Rusiei din Riga în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Zacharie ScheurerOamenii au venit la Ambasada Rusiei din Berlin pentru a comemora victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Oamenii au venit la Ambasada Rusiei din Berlin pentru a comemora victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
13/16
Oamenii au venit la Ambasada Rusiei din Berlin pentru a comemora victimele exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Vladimir AstapkovichTinerii depun flori la memorialul orașului Leningrad, pe Aleea Orașelor Erou din Moscova, în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
Tinerii depun flori la memorialul orașului Leningrad, pe Aleea Orașelor Erou din Moscova, în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
14/16
Tinerii depun flori la memorialul orașului Leningrad, pe Aleea Orașelor Erou din Moscova, în memoria victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg.
© Sputnik / Alexandr PolegenkoO participantă la acțiunea de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, care a avut loc în piața Lenin din Simferopol.
O participantă la acțiunea de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, care a avut loc în piața Lenin din Simferopol. - Sputnik Moldova
15/16
O participantă la acțiunea de comemorare a victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, care a avut loc în piața Lenin din Simferopol.
© AFP 2024 / Olga MaltsevaUn bărbat la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg.
Un bărbat la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg. - Sputnik Moldova
16/16
Un bărbat la stația de metrou „Tehnologhiceski Institut” din Sankt Petersburg.
Fluxul de știri
0