Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Colaps la frontiera Moldovei: TIR-urile au blocat intrările și ieșirile

© Sputnik / Samvel Sepetchian / Accesați arhiva multimediaUn poste de contrôle, stop
Un poste de contrôle, stop - Sputnik Moldova
Abonare
La hotarul moldovenesc s-au format iarăși cozi imense, transportul de mărfuri staționează ore în șir, iar la un punct de trecere TIR-urile au rămas blocate timp de circa 18 ore

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Potrivit informației serviciului „TRAFIC ONLINE" de pe site-ul Poliției de Frontieră, la mai multe puncte de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România, dar și Ucraina, TIR-urile au format simultan cozi imense.

Cea mai gravă situație este la punctul de trecere Sculeni-Sculeni. La ora 12:45, mijloacele de transport de mare tonaj au staționat la ieșire și până la 18 ore, în timp ce la intrarea în țară acestea nu așteaptă mai mult de 40 de minute.

Situația la frontiera Republicii Moldova pe data de 4 aprilie 2017
Situația la frontiera Republicii Moldova pe data de 4 aprilie 2017 - Sputnik Moldova
Situația la frontiera Republicii Moldova pe data de 4 aprilie 2017

Timpul de așteptare la punctul de trecere Leușeni-Albița, la ieșirea din țară, constituie cel puțin o oră, în timp ce la intrare nu depășește 40 de minute. Mai grav e la punctul Giurgiulești-Galați, unde timpul de așteptare la ieșire este de circa 160 de minute. La punctul de trecere Otaci-Moghilev-Podolisk timpul de așteptare depășește două ore la ieșire, iar la intrare este de 4 ore.

Potrivit informației publicate pe site-ul Poliției de Frontieră, conducătorii autoturismelor vor fi nevoiți să aștepte aproximativ o oră la punctele de trecere Leușeni-Albița, Criva-Mămăliga și Giurgiulești-Galați.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0