Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Oamenii depun flori la locul atentatelor din Sankt Petersburg

Abonare
În Sankt Petersburg, Moscova, Sevastopol și Londra locuitorii au comemorat victimele atacului terorist din 3 aprilie, din orașul de pe Neva. Urmăriți în imaginile video cum au decurs aceste acțiuni.

În Sankt Petersburg oamenii au adus flori la intrările în stațiile de metrou „Sennaia ploșciadi" și „Tehnologhiceski Institut", pe intervalul dintre peroanele unde s-a produs explozia. La una din stații a depus flori președintele Rusiei, Vladimir Putin, transmite RIA Novosti.

La Moscova și Sevastopol, cei care doresc să aducă un omagiu victimelor atacului terorist din Sankt Petersburg se adună la monumentele înălțate în cinstea orașului-erou Leningrad.

Flori au fost depuse și la intrarea în ambasada Rusiei din Londra.

Luni, în jurul orei 14.30 (ora Moscovei), pe linia de cale ferată între stațiile de metrou „Sennaia ploșciadi" și „Tehnologhiceski Institut" din Sankt Petersburg, s-a produs o explozie.

O altă explozie care urma să aibă loc la stația „Ploșciadi Vosstania" a fost zădărnicită datorită faptului că fusese depistat dispozitivul explozibil artizanal. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru atacuri teroriste.

În Sankt Petersburg au fost decretate trei zile de doliu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0