Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sute de hectare de vegetație, cuprinse de flăcări - Video

© Sputnik / Игорь Агеенко / Accesați arhiva multimediaStingerea unui incendiu de vegetație
Stingerea unui incendiu de vegetație - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit la lichidarea a 84 de incendii care au afectat sute de hectare de vegetație în întreaga țară

CHIȘINĂU, 3 apr — Sputnik. În municipiul Chișinău, incendiile de vegetație au afectat mai multe construcții, dar și cabluri electrice. Primul incendiu, care a afectat peste două hectare de vegetație, a avut loc în seara zilei de duminică pe strada Milescu Spătaru numărul 7. Focul a afectat patru linii electrice și un garaj din preajmă. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de două ore.

la scurt timp, pompierii au fost nevoiți să intervină pentru lichidarea unui alt incendiu de vegetație din prejma localității Trușeni, municipiul Chișinău, care a distrus două vagonete de construcție.

Potrivit Situațiilor Excepționale, în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit la lichidarea a 84 de focare de vegetație în mai multe localități. Focul a afectat peste 360 de hectare de terenuri în întreaga țară. Cele mai mari suprafețe au fost distruse în raioanele Cahul, Ungheni, Nisporeni, Rezina, Căușeni, Anenii Noi, Ialoveni și municipiul Chișinău.

Pompierii îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare și să nu aprindă iarba și gunoiul menajer, întrucât focarele se pot extinde cu ușurință.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0