Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Vom acorda ajutor celor care au avut de suferit în exploziile din metrou

Abonare
Liderul Rusiei a dat asigurări că „autoritățile locale, iar dacă va fi nevoie și cele federale vor întreprinde toate măsurile pentru susținerea familiilor persoanelor decedate și rănite”

CHIȘINĂU, 3 apr — Sputnik. Autoritățile ruse vor întreprinde toate măsurile pentru a acorda ajutor celor care au avut de suferit din cauza exploziilor în metroul din Sankt Petersburg, a declarat luni, președintele Rusiei, Vladimir Putin, transmite Sputnik Internațional.

„Autoritățile municipale, iar dacă va fi nevoie și cele federale vor întreprinde toate măsurile necesare pentru susținerea familiilor persoanelor decedate și rănite", a spus Putin.

Evacuarea oamenilor din metroul din Sankt Petersburg s-a încheiat.

În urma exploziilor care s-au produs în metroul din Sankt Petersburg, au fost rănite cel puțin 30 de persoane, a comunicat luni o sursă din sfera medicală.

Exploziile s-au produs la stațiile de metrou „Tehnologhiceski Institut" și „Sennaia ploșciadi", există persoane decedate.

Mass-media au relatat despre moartea a 10 persoane în actul terorist din metroul din Sankt Petersburg.​

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0