Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Știrile Sputnik Moldova, cu Cristina Bumbu-Dănuță

© Sputnik / Rodion ProcaCristina Bumbu-Dănuță
Cristina Bumbu-Dănuță - Sputnik Moldova
Abonare
Operativ şi veridic despre cele mai importante știri și evenimente din țară şi din lume
Știrile Sputnik Moldova cu Cristina Bumbu-Dănuță

Biroul Național de Statistică a anunțat rezultatele Recensământului Populației și Locuințelor care a avut loc încă în primăvara anului 2014. Calcularea rezultatelor a durat câțiva ani.

La o zi de la modificarea Codului Audiovizualului, Parlamentul anunță că va elabora un nou Cod al Audiovizualului al Republicii Moldova.

Avocatul Poporului îl avertizează pe primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, că încalcă drepturile persoanelor cu dizabilități.

Direcţia Transport Public şi Căi de Comunicaţie a municipiului Chișinău va interzice exploatarea microbuzelor care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit.

Vandalii „au muncit" din greu în centrul Capitalei, o parte din compoziția arhitecturală fiind aruncată chiar pe carosabil.

Deputatul socialist Grigore Novac vorbește în studioul Sputnik Moldova despre viitoarea componență a Parlamentului Republicii Moldova

Peste un milion de țigarete de contrabandă, în valoare de 200 de mii de euro, au fost sechestrate de vameșii de la Giurgiulești.

Doi cetățeni moldoveni au murit în urma unui grav accident rutier care a avut loc vineri, în Ucraina.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0