Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Din 15 aprilie, mai multe microbuze din Chișinău ar putea fi scoase de pe linie

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Direcţia transport public şi căi de comunicaţie a municipiului Chișinău va interzice exploatarea microbuzelor care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit

CHIȘINĂU, 31 mar – Sputnik. În perioada 4 — 15 aprilie, în municipiul Chişinău se va desfășura prima etapă a testării tehnice a autovehiculelor autorizate pentru transportul de călători pe liniile municipale.

Zăpadă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chișinăul va rămâne fără microbuze, ne așteaptă o revoluție în transportul urban

În această perioadă, la staţiile de testare din Chişinău, autorizate de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, va fi verificată starea tehnică a microbuzelor, aspectul interior şi exterior, inclusiv, echiparea acestora, în conformitate cu prevederile Regulilor de Testare a Autovehiculelor.

După încheierea reviziei tehnice, Direcţia Transport Public şi Căi de Comunicaţie va interzice exploatarea microbuzelor care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit, precum şi va retrage dreptul de a presta servicii de transport de călători agenţilor transportatori care nu s-au prezentat la revizia tehnică sau n-au susţinut examenul respectiv.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0