După gafa din acest an, regulile la decernarea Premiilor Oscar vor fi mai aspre

© AFP 2024 / GABRIEL BOUYSСтатуя Оскар, фото из архива
Статуя Оскар, фото из архива - Sputnik Moldova
Abonare
Confuzia care s-a produs la ultima gală de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film i-a făcut pe organizatori să intervină cu modificări în procedura de premiere

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik. Din cauza unei gafe regretabile care s-a produs la ultima ceremonie de decernare a Premiilor Oscar, organizatorii au decis să introducă reguli noi la desfășurarea acestui eveniment, comunică Sputnik Azerbaidjan cu referire la BBC.

Potrivit noilor reguli, la ceremonie vor participa deja nu doi, ci trei angajați ai „PriceWaterhouseCoopers". Cel de al treilea angajat se va afla în încăperea regizorului pe parcursul întregii ceremonii de decernare a premiilor.

Статуэтка премии Оскар - Sputnik Moldova
OSCAR 2017 – „Moonlight", regizat de Barry Jenkins

Inovația a fost introdusă din cauza confuziei care s-a produs la ultima ceremonie de premiere, când prezentatorii au anunțat greșit numele câștigătorului pentru cel mai bun film: „La-la-Land" în loc de „Lumina Lunii".

Vinovat de această gafă a fost Brian Cullinan, directorul companiei partener „PriceWaterhouseCoopers".

Potrivit declarației care a fost făcută publică de Companie, Cullinan a încurcat plicurile cu numele câștigătorilor, iar când eroarea a fost descoperită, Cullinan și colega sa, Marta Ruiz, nu au fost destul de operativi pentru a repara greșeala.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0