Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Mai rar așa ceva. O organizație europeană va fi condusă de un rus

© Sputnik / Miroslav RotariМарина Таубер
Марина Таубер - Sputnik Moldova
Abonare
Un bun prieten al Federației Moldovenești de Tenis a fost ales președintele Federației Europene de Tenis. Ar putea urma schimbări majore
Mai rar așa ceva. O organizație europeană va fi condusă de un rus

Adunarea Generală Anuală a Federației Europene de Tenis, care a avut loc în perioada 23 — 25 martie, la Soci, a ales un nou președinte al acestei organizații. Acesta este Vladimir Dmitriev, membru al Consiliul de Tutelă al Federației de Tenis din Rusia. El a preluat conducerea de la Jaques Dupre, cel care a stat în fruntea Federației Europene de Tenis timp de 9 ani.

Președintele Federației de Tenis din Republica Moldova, Marina Tauber, a declarat pentru Sputnik Moldova că, "după alegerea lui Vladimir Dmitriev în funcția de președinte al Federației Europene de Tenis, va începe o nouă filă în istoria acestei organizații. Vladimir Dmitriev este un bun profesionist și un prieten al Federației Moldovenești de Tenis."

Amintim că, anul precedent, Adunarea Generală Anuală Federației Europene de Tenis a fost organizată în Republica Moldova, țara noastră fiind primul stat din CSI ce organizează un eveniment atât de important pentru lumea tenisului european.

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

p>Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0