Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cinci femei din Chișinău, atacate violent și jefuite - Video

© PixabayУбийство
Убийство - Sputnik Moldova
Abonare
Trei tineri din raioanele Ialoveni, Hânceşti şi Teleneşti sunt bănuiți de comiterea jafurilor stradale în serie în raza municipiului Chișinău

CHIȘINĂU, 29 mart — Sputnik. Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 17 şi 19 ani, originari din raioanele Ialoveni, Hânceşti şi Teleneşti, au fost reţinuţi pentru 72 de ore de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului de poliție Botanica din Capitală. Aceștia sunt bănuiţi de comiterea jafurilor stradale în serie în raza municipiului Chișinău.

”La Inspectoratul de Poliţie al sectorului Botanica s-au adresat cinci femei, care au declarat că au fost jefuite de bunuri materiale în timp ce se deplasau pe stradă”, scrie într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit Poliției, infracţiunile au fost săvârşite pe parcursul lunii martie. Victimele erau deposedate de genţi în care se aflau mijloace financiare, telefoane mobile şi alte bunuri de preţ. Sumele pagubelor pricinuite ar fi de aproximativ 5 000 lei.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală şi de investigaţii, poliţiştii au constatat că victimele erau atacate violent prin surprindere pe timp de seară, în stradă sau în scara blocului de locuit, atunci când nu erau însoţite de alte persoane. Imediat după atac, indivizii dispăreau în direcţii necunoscute.

Bănuiții sunt cercetați penal pentru jaf şi riscă privațiune de libertate de la 5 la 7 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0