Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cele mai frumoase femei din Moldova sunt puse pe treabă. Vezi ce vor să facă

© Facebook / Vlada BernevecVlada Bernevec şi Anastasia Fotachi
Vlada Bernevec şi Anastasia Fotachi - Sputnik Moldova
Abonare
Modele cunoscute din Republica Moldova s-au mobilizat în preajma sfintelor sărbători de Paști și au decis să aducă lumină într-o familie nevoiașă din Anenii Noi

CHIȘINĂU, 29 mart — Sputnik. Cunoscutele modele din Republica Moldova Vlada Bernevec, Anastasia Fotachi, Anastasia Iacub, Laura Jdanov, Kristina Ciasovschih, Diana Corcoja, Ilinca Sturzescu s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiașă înaintea sfintelor sărbători de Paști.

”Eu, împreună cu prietenele mele, ne-am mobilizat să ajutăm o familie care are nevoie de ajutor”, a comunicat Vlada Bernevec redacției Sputnik Moldova.

”Primăvara este un anotimp frumos ce mereu ne aduce multe zâmbete. Din păcate, nu toate familiile au parte de ele. Eu o să vă povestesc despre o familie din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, care locuiește într-o căsuță distrusă în apropierea Castelului MiMi, o casă unde trăiesc 4 băieței (de o lună, 1,5 ani, 4 ani și cel mare — de 6 ani). Este o istorie tristă pe care nu o poți trece cu vederea fără ca să-ți apară măcar o lacrimă”, scrie Vlada Bernevec pe pagina sa de Facebook.

Ele au îndemnat oamenii cu inimă mare să fie mai buni înaintea sfintelor sărbători de Paști, menționând că ”orice contribuție va aduce un zâmbet în această casă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0