Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil - Xenia Deli a ajuns să șteargă geamurile în stradă (video)

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Modelul din Moldova, Xenia Deli, care s-a căsătorit anul trecut cu un milionar egiptean, a postat pe rețelele de socializare o înregistrare video care ia luat prin surprindere pe fanii săi

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Xenia Deli a participat la filmările pentru o emisiune reality la un post TV din Rusia — „Milionarul secret”, care, potrivit ei, i s-a întipărit profund în memorie. Fotomodelul a relatat că s-a pomenit în situații extreme și a făcut cunoștință cu persoane interesante. 

© Photo: Insatgram / Xenia DeliXenia Deli, captura ecran
Xenia Deli, captura ecran - Sputnik Moldova
Xenia Deli, captura ecran

„Proiectul „Milionarul deghizat" a lăsat în viața mea o amprentă ce nu poate fi ștearsă. Am fost pusă în situații extremale și am cunoscut oameni interesanți. Nu voi da pe față înainte de vreme toate cărțile. Episodul în care apar eu poate fi vizionat în această miercuri, la ora 21.00", a anunțat vedeta.

© Photo: Insatgram / Xenia DeliXenia Deli, captură ecran
Xenia Deli, captură ecran - Sputnik Moldova
Xenia Deli, captură ecran
© Photo: InsatgramXenia Deli, captură ecran
Xenia Deli, captură ecran - Sputnik Moldova
Xenia Deli, captură ecran

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Мар 27 2017 в 9:12 PDT

Ea subliniază că mai mulți multimilionari se vor deghiza în boschetari, vor dormi în aziluri, vor lucra în uzine și vor cerși în stradă.

„Rechinii businessului vor plonja în realitățile sumbre ale altora, pentru a afla care sunt nevoile oamenilor simpli și pentru a dona sume importante pentru cei nevoiași. Privește, poate că acest om fără adăpost, acest muzicant din stradă sau acest vânzător de la piață este tocmai acel „milionar secret", dispus să-i dea bani mulți celui care, în viziunea lui, îi merită pe bune", a mai notat Xenia Deli.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0