Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon, despre întrevederea cu Vadim Krasnoselski

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la investirea în funcție
Igor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la investirea în funcție - Sputnik Moldova
Abonare
Între obiectivele anunțate de Igor Dodon în briefingul de presă susținut c prilejul împlinirii a 100 de zile de la investirea în funcție este și demararea acțiunilor de reunificare a Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Președintele Republicii Moldova a declarat că va continua eforturile de soluționare a problemei transnistrene, aceasta rămânând una dintre obiectivele de bază ale mandatului său.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Politică
Anunțul lui Igor Dodon care i-a uimit pe moldoveni

În acest sens, Dodon a amintit că urmează să se întâlnească joi, 30 martie, la Holercani, cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski. El a precizat că "poziția lui Krasnoselski privind independența regiunii transnistrene nu poate fi acceptată de conducerea Republicii Moldova".

Igor Dodon a mai precizat că un alt obiectiv al mandatului său este acordarea unei garanții internațională pentru neutralitatea Republicii Moldova. Totodată el a precizat că "interzicerea unionismului", de asemenea, se află printre prioritățile sale în funcția de șef de stat.

p>Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0