Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

CNA la Calea Ferată. Un șef a fost reținut

© Sputnik / Miroslav RotariЖД вокзал
ЖД вокзал - Sputnik Moldova
Abonare
Un șef de Secţie din cadrul CFM a fost reţinut de oamenii legii pentru tentativă de însuşire a unui apartament şi fals în acte publice

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. Şeful Secţiei administrare construcţii locative, filiala ÎS Calea Ferată a Moldovei (CFM), a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA într-un dosar de delapidare a averii străine şi fals în acte publice.

Curtea de apel апелляционная палата - Sputnik Moldova
Republica Moldova
CNA a dat lovitura. O nouă reținere în dosarul BEM

Potrivit datelor preliminare ale anchetei, funcţionarul ar fi încercat să intre în posesia unui apartament de 300 de mii de lei, ce aparţinea întreprinderii, falsificând mai multe acte.

”În urma examinării probelor, s-a constatat că, pentru a obţine imobilul situat pe strada Negreştei 12 din Chişinău, bănuitul ar fi prezentat Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale a Consiliului Municipal Chişinău mai multe documente, inclusiv un bon de repartiţie eliberat pe numele său – acte care s-au dovedit a fi false”, potrivit informației CNA.

Funcţionarul a fost reţinut pentru 72 de ore şi se află în custodia CNA. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de la 8 la 15 ani de închisoare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0