Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Anișoara Loghin, unica și ultima șansă a lui Mihai Ghimpu, iată de ce

© fb.com/ Anişoara LoghinMihai Ghimpu și Anișoara Loghin
Mihai Ghimpu și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Jurnalista Anișoara Loghin, care a fost preț de câteva luni soția liberalului Dorin Chirtoacă, a devenit atât de populară după divorțul cu primarul capitalei, încât putem afirma că în toată istoria PL nu a existat nimeni cu un rating mai mare decât cel pe care îl are la această etapă tânăra prezentatoare TV

Azi, liberalii din PL, conduși de Mihai Ghimpu într-o emoționantă acțiune de modificare a statutului partidului în unul „unionist cu actele în regulă", au demonstrat că au pierdut definitiv legătura cu realitatea și se agață, ca omul care se îneacă, de ultimul fir de paie în speranța de a se salva ca prin minune.

Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
(FOTO) Anișoara Loghin, în top 10 cele mai sexy femei din Moldova. Iată topul

Iar minunea salvatoare a PL-ului nu rezidă nici în unionism, nici în munca lui Valeriu Munteanu la Ministerul Mediului și nici în iile de paradă purtate de liberali. Nici măcar fusta scurtă, națională și „stilizată" a Alinei Zotea nu va aduce destule voturi pentru ca PL-ul să mai pupe încă odată poziția de partid parlamentar.

În opinia mea, jurnalista Anișoara Loghin este șansa reală a PL-ului. Risc să afirm că ea este unica și ultima șansă a lui Mihai Ghimpu. Chit că a divorțat de Chirtoacă, Anișoara este privită cu simpatie de tot PL-ul. Imaginea ei pozitivă în fața membrilor partidului, dar și PR-ul generos de care ea s-a bucurat, pe gratis (sic!), până la nuntă, în timpul scurtei căsnicii și după divorț, poate fi transformat într-un capital politic pe care nu l-a avut nici Dorin Chirtoacă în cele mai bune vremuri pentru PL.

Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin aspiră la titlul "Cea mai sexy” - Chirtoacă își mușcă degetele

Aici însă trebuie să subliniez că Ghimpu nu este un politician flexibil. El a exploatat la maximum imaginea bună altă dată a nepotului său și l-a transformat pe acesta într-un „cal politic" care a tras căruța PL-ului până în legislativ. Se pare însă că Ghimpu acum este atât de „sătul", căci are omul practic de toate, încât mintea lui nu mai caută „soluții magice". Ba mai mult, nici nu le vede, chit că acestea pot fi la doi-trei metri distanță. El este atât de obsedat de jucăria sa unionistă, încât se pare că a pierdut totalmente legătura cu realitatea și nici măcar nu-și dă seama că, dincolo de vorbe, nimic unionist nu face și nici nu poate să facă.

Mihai Ghimpu și Liberalii care au mai rămas pe lângă el au fost cuprinși de euforia faptei lor teribile, pe care au făcut-o azi tardiv și fictiv. Din această cauză Anișoara Loghin probabil nu va fi deputat, iar liberalii vor pierde alegerile parlamentare din 2018.

Opiniile exprimate de autor nu reflectă neapărat poziția redacției Sputnik

Fluxul de știri
0