Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alina Zotea în haine naționale și cu genunchii goi în Parlament (foto)

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fotomodelul și deputatul liberal Alina Zotea a produs o nouă senzație, după ce și-a etalat genunchii goi chiar în Parlamentul Republicii Moldova, fapt care a provocat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare

CHIȘINĂU, 25 martie — Sputnik. Tânăra membră a legislativului moldovenesc Alina Zotea i-a scandalizat pe unii, dar și-a atras, totodată, admirația altora, după ce a apărut în Parlament într-o ie națională și într-o rochie… tot națională, dar, așa cum au precizat unii, ceva mai „stilizată", adică peste măsură de scurtă.

© Facebook / Vasile RoșcaAlina Zotea în fustă scurtă în Parlament
Alina Zotea în fustă scurtă în Parlament - Sputnik Moldova
Alina Zotea în fustă scurtă în Parlament

Una dintre utilizatoarele Facebook, pe nume Natalia, a întrebat dacă „fusta scurtă este element al hainei naționale".

Ea a fost „susținută" de cunoscuta activistă civică Domnica Cemortan, care a comentat astfel poza Alinei Zotea: „CORECT. Trebuia să se îmbrobodească", adăugând că ar fi trebuit ca deputata să îmbrace „și fusta până în pământ. Nu de alta… dar nu e deloc tradițional".

Nina, o altă persoană care a comentat stilul național prezentat de tânăra legislatoare, a subliniat că „este o fustă stilizată".

Constantin a scris, la rândul său, că Alina este o „frumoasă româncuță", iar Tatiana a precizat: „și cam atât".

Mihai a observat că Alina nu are opinci, iar Larisa a îndemnat-o pe Alina să ocolească străzile principale „ca să nu fie accidente".

Alina Zotea a plasat pe pagina sa de Facebook câteva poze în care ea apare în haine naționale, iar pe una dintre ele, făcută la cea mai recentă conferință de presă a fracțiunii PL, ea stă în rândul din față, îmbrăcată în ie, în fustă stilizată și cu genunchii la vedere.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0