Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alina Zotea în haine naționale și cu genunchii goi în Parlament (foto)

© Facebook / Alina ZoteaAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Fotomodelul și deputatul liberal Alina Zotea a produs o nouă senzație, după ce și-a etalat genunchii goi chiar în Parlamentul Republicii Moldova, fapt care a provocat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare

CHIȘINĂU, 25 martie — Sputnik. Tânăra membră a legislativului moldovenesc Alina Zotea i-a scandalizat pe unii, dar și-a atras, totodată, admirația altora, după ce a apărut în Parlament într-o ie națională și într-o rochie… tot națională, dar, așa cum au precizat unii, ceva mai „stilizată", adică peste măsură de scurtă.

© Facebook / Vasile RoșcaAlina Zotea în fustă scurtă în Parlament
Alina Zotea în fustă scurtă în Parlament - Sputnik Moldova
Alina Zotea în fustă scurtă în Parlament

Una dintre utilizatoarele Facebook, pe nume Natalia, a întrebat dacă „fusta scurtă este element al hainei naționale".

Ea a fost „susținută" de cunoscuta activistă civică Domnica Cemortan, care a comentat astfel poza Alinei Zotea: „CORECT. Trebuia să se îmbrobodească", adăugând că ar fi trebuit ca deputata să îmbrace „și fusta până în pământ. Nu de alta… dar nu e deloc tradițional".

Nina, o altă persoană care a comentat stilul național prezentat de tânăra legislatoare, a subliniat că „este o fustă stilizată".

Constantin a scris, la rândul său, că Alina este o „frumoasă româncuță", iar Tatiana a precizat: „și cam atât".

Mihai a observat că Alina nu are opinci, iar Larisa a îndemnat-o pe Alina să ocolească străzile principale „ca să nu fie accidente".

Alina Zotea a plasat pe pagina sa de Facebook câteva poze în care ea apare în haine naționale, iar pe una dintre ele, făcută la cea mai recentă conferință de presă a fracțiunii PL, ea stă în rândul din față, îmbrăcată în ie, în fustă stilizată și cu genunchii la vedere.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0