Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Confesiunea bărbatului care a amenințat-o cu toporul pe bloggerița Doina Ciobanu

Abonare
Sputnik Moldova a realizat un interviu audio în exclusivitate cu bărbatul despre care bloggerița fashion Doina Ciobanu a scris în postările sale pe facebook că ar fi amenințat-o cu toporul. El ne-a dezvăluit motivele care l-au determinat să scrie respectivul mesaj pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 24 sept — Sputnik. Bloggerița fashion Doina Ciobanu, care a revenit recent în Republica Moldova, a publicat pe pagina sa de Facebook un text prin care își manifestă nemulțumirea și revolta legată de modul în care autoritățile au gestionat cazul de acum jumătate de an, când a fost amenințată de un individ că o taie cu toporul.

„Când primești dosarul de la poliție înapoi în legătură cu individul care te-a amenințat cu moartea de nenumărate ori, ca să realizezi că poliția foarte COMOD a făcut ca dovezile mesajelor cu amenințări să dispară, astfel dosarul se încheie cu "înjosirea onoarei și demnității". Deci, sfat pentru viitor, dacă depuneți o plângere, FOTOGRAFIAȚI exact fiecare pagină și dovada pe care o lăsați poliției. Și, ce mai departe? Acum scriu plângere pe poliția coruptă și iresponsabilă?”, a scris modelul.

Anul trecut Doina Ciobanu a cerut ajutorul tuturor celor care ar fi putut-o ajuta, dezvăluind că primește „deja de vreo doi ani amenințări înfricoșătoare” de la respectivul. Ea menționa că a scris o cerere la poliție, însă reprezentanții forțelor de ordine i-ar fi comunicat că tatăl persoanei care a amenințat-o ar lucra la Ministerul Afacerilor Interne. Respectiv, nu s-a luat nicio măsură.

„Eu vin în Moldova uneori, iar cum știți voi, familia mea locuiește acolo, și DA: ÎMI ESTE FRICĂ. Deoarece am primit nenumărate amenințări de la el, care toate indică diverse moduri în care vrea să mă omoare”, a scria Doina Ciobanu pe pagina sa personală. Ea a publicat și postarea bărbatului care o amenințase că o va tăia cu toporul.

Persoana despre care Doina Ciobanu spune că o amenință cu toporul este Nicu Buga. El a fost recent în studioul Sputnik Moldova și ne-a relatat despre acest caz. Buga a precizat că amenințarea nu este una reală și nu avea nicio intenție de a-i face vreun rău Doinei Ciobanu. El a spus că era nemulțumit de abordarea fashion pe care o avea la un moment dat modelul și viziunile lor erau diametral opuse. A mai spus că nu îi place faptul că Doina Ciobanu, devenind cunoscută în Moldova, ar fi mers să facă carieră în România.

Mărturii șoc: Cine și de ce a amenințat-o cu toporul pe bloggerița Doina Ciobanu

„La un moment dat, gusturile noastre au început să difere. Și anume: ceea ce ea prezenta ca fashion și ceea ce eu socoteam că ea trebuie să prezinte… La un moment dat, mi se părea că se dădea bloggeriță din partea României. S-a lansat în Moldova, dar…”, a relatat Nicu Buga, care în acte este, de fapt, Ion Buga.

© Sputnik / Miroslav RotariNicu Buga
Nicu Buga - Sputnik Moldova
Nicu Buga

Interlocutorul Sputnik Moldova a mai spus că el totuși a plătit o amendă la poliție pentru acea amenințare pe Internet și că, de fapt, a dorit doar să își impună opinia față de Doina Ciobanu.

Fluxul de știri
0