Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iarna revine: frig, ploi și ninsori în următoarele zile

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaNinsoare și lapoviță
Ninsoare și lapoviță - Sputnik Moldova
Abonare
După ce la începutul primăverii am avut parte de o vreme relativ frumoasă, sfârșitul săptămânii și al lunii martie ne aduc frig, ploi și ninsori.

CHIȘINĂU, 20 martie — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat răcirea bruscă a vremii începând chiar de sâmbătă, când mercurul în termometre va cădea de la +15… +20 grade Celsius (vineri ziua) la +7… +10 grade Celsius (sâmbătă ziua). Respectiv de la +3… +8 grade Celsius (vineri noaptea) la +3… +8 grade Celsius (sâmbătă noaptea).

Vremea rece se va menține de sâmbătă până, cel puțin, în ziua de joi a săptămânii viitoare, 30 martie, anunță pagina web a Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Vom menționa că noaptea vor avea loc înghețuri. Și anume, duminică și luni, în raioanele de nord ale Republicii Moldova vor fi înregistrate 0 grade Celsius, iar în nopțile zilelor de marți, miercuri și joi, mercurul în termometre va coborâ chiar până la —2 grade Celsius.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0