Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sataniștii au arătat lumii cu ce obiect îi ademenesc pe moldoveni

© Facebook / Vitalie LisnicSatanistul moldovean Vitalie Lisnic
Satanistul moldovean Vitalie Lisnic - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre promotorii „religiei sataniste" din Moldova a făcut publică o poză cu „cadoul" prin intermediul căruia cetățenii sunt ademeniți să semneze pentru înregistrarea acesteia

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik. Vitalie Lisnic este individul care dorește să înregistreze în Republica Moldova cultul satanist. Potrivit lui Lisnic, persoanele care își vor pune semnătura pentru ca în țara noastră să fie înregistrată „religia satanistă" vor primi în dar o siglă pe care este imprimat capul unei ființe demonice.

Mai mulți activiști civici au remarcat că, de fapt, grupul din care face parte Lisnic nu are nici un atașament față de învățăturile favorabile „forțelor răului", ci „speculează cu ideile sataniste în bătaie de joc față de creștini și învățătura creștină".

Anterior, satanistul Vitalie Lisnic și ateul Oleg Brega au pătruns în Catedrala Mitropolitană "Nașterea Domnului" din Capitală, unde „au căutat pokemoni" și „draci", așa cum afirmau chiar ei într-un filmuleț pe care l-au realizat cu această ocazie și pe care l-au afișat pe internet.

Satanistul Vitalie Lisnic se declară membru al Partidului Național Liberal din Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0