Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Protestatarii lui Năstase au luat-o la fugă din fața Președinției

© Sputnik / Мирослав РотарьАндрей Нэстасе
Андрей Нэстасе - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Președintelui Republicii Moldova, socialistul Ion Ceban, a anunțat că participanții la „protestul de masă", organizat la „un sfat de taină", au luat-o la goană din fața sediului instituției prezidențiale

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik. Ceban scrie pe pagina sa de Facebook că a fost nevoit să alerge după „mulțimea" de circa 70 de protestatari, adunați de Platforma DA în fața Președinției, pentru a-i întreba ce doleanțe au față de șeful statului.

„Așa ceva n-am mai văzut", mărturisește purtătorul de cuvânt al șefului statului.

„Au zis ca au întrebări la președinție. Au început să le pună. Au adus o halteră (cum au zis ei ghiră), un proiect de decret de anunțare a referendumului pe anularea miliardului pe 28 mai (nihilism juridic, dar despre asta mai târziu). Am ieșit și am stat 70 la sută din conferința lor de presă împreună cu ei. Jurnaliștii nu prea au avut întrebări. Însă au avut cei din platformă, zic dacă ați venit la noi și aveți întrebări dați-mi voie să răspund. Au strâns tribuna, au luat microfonul și au început a pleca", relatează Ion Ceban.

Andrei Năstase nu a fost de găsit la telefon pentru a comenta incidentul din fața Președinției.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0