Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Schuebel, Năstase și Cibotaru pun la cale proteste împotriva lui Dodon - foto

© Facebook / Stanley VartanyanAndrei Năstase, Viorel Cibotaru și Dirk Schuebel au fost surprinși într-o discuție la un hotel din Chișinău
Andrei Năstase, Viorel Cibotaru și Dirk Schuebel au fost surprinși într-o discuție la un hotel din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare au fost difuzate imagini în care doi lideri de partid din Moldova sunt surprinși în timp se discută cu fostul ambasador al UE în Moldova, Dirk Schuebel.

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik. Unul dintre exponenții PSRM, Stanley Vartanyan, a publicat imagini surprinse, cel mai probabil, într-un hotel din Chișinău, în care apar președinții PLDM și PPDA, Viorel Cibotaru și Andrei Năstase, discutând cu fostul șef al reprezentanței UE în Moldova, Dirk Schuebel.

„Ultimele pregătiri înainte de protestul Platformei DA la Președinție", a scris Vartanyan.

Postarea a provocat dezbateri aprinse pe Facebook. Unii utilizatori au dorit să afle cine este autorul fotografiilor distribuite, iar alții ar fi dorit să le fie puse la dispoziție chiar și interceptări audio de la discuția respectivă.

„Acum, în hotelul Leogrand, Năstase primește ultimele indicații de la comisarii europeni înainte ca să înceapă protestele de masă împotriva președintelui Moldovei, planificate pentru azi, la Chișinău, la 12.30. La întâlnire participă Viorel Cibotaru „președintele PLDM" și Dirk Schuebel, fostul reprezentant al UE în Moldova", a scris deputatul Vlad Bătrîncea.

Până la ora actuală nimeni dintre cei surprinși în imagine nu a comentat dezvăluirile făcute de socialiști.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0