Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a făcut Anișoara Loghin înainte de nuntă și de ce ar fi vinovată ea de divorț

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin dansează la o nuntă
Anișoara Loghin dansează la o nuntă - Sputnik Moldova
Abonare
Anișoara Loghin se pare că a încălcat grav o superstiție ce se referă în mod direct la trăinicia unei căsnicii și la fericirea în familie

CHIȘINĂU, 23 mart — Sputnik. Fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, Anișoara Loghin, a dorit înainte de nuntă să fie „mai frumoasa ca niciodată" și a îmbrăcat cu anticipație o rochie de mireasă, încălcând astfel un vechi obicei potrivit căruia, dacă fata îmbracăî rochia de mireasă înainte de ziua nunții, atunci ea pune în mare pericol viitorul său alături de bărbatul iubit.

Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Societate
Anișoara Loghin a acordat primul interviu de după divorț

Perfecte.md a relatat că prezentatoarea de televiziune Anișoara Loghin „a răspuns provocării" și a a îmbrăcat o rochie de mireasa până la nunta cu Chirtoacă.

Este de remarcat faptul că sursa citată a menționat încă atunci că „în popor se spune că acest lucru aduce ghinion".

Astfel, jurnalista, sfidând o superstiție respectată de foarte multă lume, a apărut într-un pictorial „desculță, îmbrăcată în ținute rustice, cu cosiță în par și flori de câmp în mână".

© Sputnik / Мирослав РотарьDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

„Perfecte" a mai precizat cu acea ocazie că aceasta nu a fost prima experiență a Anișoarei de a poza în rochie de mireasă, înainte de nuntă.

La rândul său, Anișiara Loghin s-a arătat încântată de experiența respectivă, remarcând în mod special locurile unde au fost organizate sesiunile foto, dar și faptul că asta a contat mult pentru stilul ei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0