Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Primarul de Țânțăreni îl face praf pe Chirtoacă: să facă gunoiște la el în sat

Abonare
După ce luni, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a declarat că autoritățile de la Țânțăreni vor pierde anual zece milioane de lei pentru că nu sunt de acord ca în localitatea lor să fie amenajată o groapă de gunoi pentru depozitarea deșeurilor municipale, primarul satului Țânțăreni vine cu o replică dură în adresa edilului Capitalei

Primarul comunei Țânțăreni, Ina Pașcan, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova că localitatea și așa este într-un pericol iminent de poluare, iar autoritățile locale nu vor accepta ca în schimbul a zece milioane de lei să pună în pericol sănătatea oamenilor.

,,Dorin Chirtoacă, prin toate afirmațiile pe care le face, dacă atât de mult dorește să rezolve problemele din Chișinău, să facă groapă de gunoi la el în localitate și să le promită oamenilor zece milioane. Și să le creeze condiții și o groapă ecologică, ca să nu aibă efect negativ. Noi nu vrem nimic, noi dorim doar să ne lase în pace ca să putem trăi și copii noștri să fie sănătoși'', spune primarul de Țânțăreni, Ina Pașcan.

Amintim că recent Dorin Chirtoacă a spus că expertizele arată că groapa de gunoi care ar putea fi construită la Țânțăreni nu va afecta sănătatea oamenilor, pentru că se va afla la 7 kilometri distanță de localitate, iar  problemele vin de la animalele oamenilor din sat.

Autor: Radu Hatmanu

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0