Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Raionul Anenii Noi rămâne fără președinte. Acesta a fost ”racolat” în Parlament

© Sputnik / Мирослав РотарьПарламент заседание 11.03.2016
Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
La 2 martie, Parlamentul a declarat vacant un mandat de deputat pe lista PLDM ca urmare a demisiei deputatului Chiril Lucinschi.

CHIȘINĂU, 21 mar – Sputnik. Curtea Constituţională a validat, marți, mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe numele lui Alexandru Barbăroșie, candidat supleant pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova.

народный форум 29.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un deputat pleacă din fracțiunea PLDM. Iată cine-i va ocupa locul

La 2 martie, Parlamentul a declarat vacant un mandat de deputat pe lista PLDM ca urmare a demisiei deputatului Chiril Lucinschi.

Potrivit Curții, candidatul supleant Alexandru Barbăroșie a prezentat Comisiei Electorale Centrale declaraţia prin care a acceptat mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, iar în şedinţa plenară a Curții nu au fost stabilite circumstanţe de natură să împiedice validarea mandatului.

Până la această dată, Alexandru Barbăroșie a deținut funcția de președinte al raionului Anenii Noi.

Fracțiunea PLDM din Parlamentul Republicii Moldova mai are 9 deputați. După alegerile din 2014, PLDM a intrat în Legislativ cu 23 de deputați.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0