Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon i-a dăruit lui Putin vin din beciurile de la Cricova

© Sputnik / Михаил Климентьев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Igor Dodon i-a adus în dar președintelui Federației Ruse câteva zeci de sticle de vin din colecția personală a lui Vladimir Putin, care se păstrează în beciurile de la Cricova

CHIȘINĂU, 17 mart — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a adus în dar președintelui rus, Vladimir Putin, câteva zeci de sticle de vin din colecția personală a președintelui rus, care se păstrează în beciurile de la Cricova.

”V-am adus astăzi un cadou. Aveți o colecție personală la Cricova încă din anii 2002-2003. Am adus câteva zeci de sticle din colecția personală a Dumneavoastră”, a spus Dodon.

Purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, Ion Ceban, a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care Președintele rus, Vladimir Putin, este surprins pe fundalul colecției sale de vinuri din beciurile de la Cricova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0