Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a invitat pe Dodon la discuții privind migrația și relațiile moldo-ruse

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul de la Kremlin a menționat, vineri, în cadrul întrevederii cu președintele moldovean, Igor Dodon, că acum există posibilitatea inițierii unui discuții privind ceea ce se întâmplă în relațiile dintre Moldova și Rusia, în primul rând, în domeniul economic

CHIȘINĂU, 17 martie — Sputnik. Vladimir Putin a salutat vizita lui Igor Dodon la Moscova și a remarcat faptul că la ora actuală există premise pentru discuții serioase despre toate aspectele relațiilor bilaterale moldo-ruse.

Бизнес-форум Россия - Молдова: расширение делового сотрудничества - Sputnik Moldova
Rusia
Dodon: Moldova speră să obțină anularea taxelor vamale

Președintele rus a pus un accent special pe domeniul economic. De asemenea, dialogul celor doi președinți a vizat și problemele cu care se confruntă mai mulți moldoveni ce muncesc sau fac afaceri în Rusia.

„Ați evocat, în repetate rânduri, chestiunea acelor oameni din Moldova, care muncesc în Rusia, care au probleme de diferit gen. Au fost luate decizii la nivelul instituțiilor vizate. Vom căuta în continuare o soluție definitivă la problemele respective", a spus Putin.

El a manifestat deschidere și pentru discuții vizând problematica transnistreană.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0