Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șalaru vrea să-l lase pe Ghimpu cu fundul pe gheață

© Facebook / Anatol ȘalaruAnatol Șalaru și Traian Băsescu
Anatol Șalaru și Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Abonare
Anatol Șalaru susține că o bună parte dintre liberalii din raionul Ialoveni l-au părăsit pe Mihai Ghimpu și au aderat la formațiunea sa - Partidul Unității Naționale.

CHIȘINĂU, 16 mart — Sputnik. Fotul ministru al Apărării și vicepreședinte al Partidului Libera Anatol Șalaru a anunțat pe pagina sa de facebook că mai multe organizații locale și mai mulți consilieri locali au părăsit formațiunea lui Mihai Ghimpu și au aderat la Partidul Unității Naționale, pe care el l-a înființat recent.

"Stimați prieteni, mai multe organizații ale PL din raionul Ialoveni, inclusiv consilieri locali și raionali, au decis să se alăture Partidului Unității Naționale. Le spun bun venit și îi asigur că nu îi voi dezamăgi", a scris Anatol Șalaru pe facebook.

Șalaru a publicat în facsimil o declarație în care mai multe organizații locale ale PL din raionul anunță că îl părăsesc pe Ghimpu și trec la Șalaru. Este vorba de organizațiile locale din Costești, Bardar, Mileștii Mici, Pojoreni, Ruseștii Noi, Suruceni, Malcoci și din orașul Ialoveni.


Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0