Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Record pe YouTube: „Mașa și Ursul”, episod cu peste două miliarde de vizualizări

© Video: Youtube / Маша и МедведьMașa și ursul
Mașa și ursul - Sputnik Moldova
Abonare
Episodul 17 al serialului rus „Mașa și Ursul” a ajuns printre primele cele mai populare clipuri video din istoria YouTube, acumulând peste două miliarde de vizualizări

CHIȘINĂU, 16 mart — Sputnik. Potrivit informației publicate pe canalul Get Movies al serviciului YouTube, episodul 17 al serialului de desene animate rusesc „Mașa și Ursul”, publicat la 31 ianuarie 2012, are în fiecare zi 2-3 milioane de vizualizări.

„Mașa plus Kașa" este unul dintre cele trei materiale video nemuzicale ce intră în top 75 al celor mai populare clipuri găzduite de YouTube. În prezent, episodul 17 al desenului animat rusesc este depășit doar de Psy — Gangnam StyleWiz Khalifa — See You AgainJustin Bieber — Sorry și Mark Ronson — Uptown Funk.

© Video: Youtube / Маша и МедведьMașa și ursul
Mașa și ursul - Sputnik Moldova
Mașa și ursul

„Mașa și Ursul” este un serial de desene animate produs de studioul Animakkord. Premiera primului episod a avut loc la 7 ianuarie 2009. În afară de Rusia, serialul este prezentat în Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Canada și alte state.

Datorită serialului „Mașa și Ursul", canalul Get Movies a reușit să acumuleze 10 milioane de abonați. În acest fel, proiectul a devenit cel mai popular canal YouTube pentru copii din lume.

© Video: Youtube / Маша и МедведьMașa și ursul
Mașa și ursul - Sputnik Moldova
Mașa și ursul

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0