Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Criza învățământului în Republica Moldova și viitorul țării

© Sputnik / Miroslav RotariProtest profesori
Protest profesori - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 17 martie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova, va avea loc conferința de presă online cu tema: „Totalurile săptămânii: Criza sistemului educațional și viitorul țării”

Sindicatele din Republica Moldova promit să reia acțiunile de protest ale angajaților din domeniul științei și educației, în cazul în care la întâlnirea dintre sindicate și Guvern care urmează să aibă loc vineri, 17 martie, nu se va ajunge la un numitor comun. În cadrul conferinței vor fi analizate cauzele crizei sistemului educațional din Republica Moldova.

Totodată, participanții se vor referi și la conferința internațională cu tema „Statalitatea moldovenească: continuitatea istorică și perspectivele de dezvoltare" care se va desfășura în zilele de 24 — 25 martie la Chișinău.

La conferința de presă online va participa  Valentin BENIUC, rectorul Institutului de Relații Internaționale din Moldova.

Întrebările pot fi adresate pe adresa indicată în acreditare.

Acreditare: E-mail: presscentre@sputnik.md

Tel.: 079900003

Conferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0