Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bărbați pătimași, prinși în flagrant de oamenii legii - VIDEO

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaОбвиняемый
Обвиняемый - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din Capitală i-au reținut pe mai mulți bărbați împătimiți de jocurile de hazard, chiar în timp ce se aflau la mesele jocurilor de noroc

CHIȘINĂU, 15 mart — Sputnik. Polițiștii din Capitală au descoperit că administraţia unui cazino organiza jocuri de noroc în pofida restricţiilor anunțate anterior de către instituţiile abilitate ale statului privind activitatea întreprinderilor ce prestează servicii de acest gen.

Jocuri de noroc - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Lovitură grea pe piața jocurilor de noroc din Moldova

Oamenii legii i-au surprins în flagrant pe clienţi chiar la mesele jocurilor de noroc. Fiind solicitate actele în baza cărora își desfășoară activitatea, administratorul, un bărbat de 33 ani, a recunoscut că nu le are. Polițiștii au dispus ridicarea meselor de poker, opt valize cu fise, caiete cu înscrisuri de ciornă, suporturi electronice, precum şi mijloace financiare în sumă de peste 30 000 lei, 1070 euro şi 250 dolari SUA.

Toate probele delicte au fost sigilate şi transportate la depozit conform procedurii până la decizia instanţei de judecată. Persoanele responsabile pentru desfăşurarea ilegală a jocurilor de noroc riscă sancţiuni cu amendă în mărime de la 4 la 6 mii de lei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0