Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministrul Agriculturii Eduard Grama a fost reținut

© Ministerul Agriculturii și Industriei AlimentareMinistrul moldovean al Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama
Ministrul moldovean al Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, a fost reţinut în cadrul cauzei penale deschisă de procurorii anticorupție pe marginea tentativei de înstrăinare a peste 30 de ha de teren din comuna Stăuceni

CHIȘINĂU, 15 mar – Sputnik. Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, a fost reţinut pentru 72 de ore, cu puţin timp în urmă,  într-un dosar de corupţie, a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

”Acesta a fost escortat la CNA pentru audieri, iar la ora 15.30 procurorul anticorupţie va susţine un briefing pentru presă”, a declarat Starinschi.

Procurorii anticorupție și ofițerii CNA au desfășurat, miercuri, mai multe percheziții în biroul și la domiciliul ministrului. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul cauzei penale deschisă de procurorii anticorupție pe marginea tentativei de înstrăinare a peste 30 de ha de teren din comuna Stăuceni, care aparțineau Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0