Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scene fierbinți în videoclipul trupei SunStroke Project pentru Eurovision-2017

© Facebook / SunStroke Project SunStroke Project
SunStroke Project - Sputnik Moldova
Abonare
Trupa SunStroke Project a lansat videoclipul pentru piesa care va reprezenta Republica Moldova la concursul de la Kiev

CHIȘINĂU, 14 mart — Sputnik. Formația SunStroke Project, care ne va reprezenta țara la concursul muzical Eurovision-2017 de la Kiev, a postat pe pagina sa de Facebook videoclipul pentru piesa "Hey, Mamma!". Anume cu această piesă trupa a învins în finala națională, câștigând dreptul de a reprezenta Moldova în capitala Ucrainei.

Videoclipul tratează în cheie umoristică relațiile dintre viitorul ginere și soacră. În clip s-au filmat membrii trupei — vocalistul Serghei Ialovițchi, saxofonistul Serghei Stepanov și violonistul Anton Ragoza.

SunStroke Project va reprezenta Republica Moldova în prima semifinală a concursului european, care va avea loc la Kiev în data de 9 mai. Cea de-a două semifinală se va desfășura pe 11 mai, iar finala — pe 13 mai.

Concurenții trupei moldovenești în semifinală vor fi reprezentanții Austriei, Ciprului, Finlandei, Muntenegrului, Georgiei, Portugaliei, Suediei, Belgiei, Azerbaidjanului, Albaniei și ai altor state.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0