Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O săptămâna în care vom folosi zilnic umbrela, după care chiar vine primăvară

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaPloi cu grindină
Ploi cu grindină - Sputnik Moldova
Abonare
Ploile vor continua aproape toată săptămâna care vine, cel puțin așa arată site-ul Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Întreaga săptămână care vine, de pe 13 până pe 19 martie, vom avea parte de ploi și de cer înnourat. În special, va ploua în regiunea de nord și de sud a Republicii Moldova.

Автономное отопление - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Termoelectrica: încălzirea autonomă – „bombă” montată în apartament

Oricum, în această primăvară, Baba Dochia pare să nu fie prea capricioasă. Vom avea doar ploi, nu și geruri, viscol și ninsori. Iar înghețuri se vor produce doar noaptea, în nordul țării, dar și acolo fără ca temperatura aerului să atingă gradația —1.

În schimb, pe parcursul acestei săptămâni, vremea va deveni evident mai călduroasă. Dacă luni mercurul în termometre va oscila între + 4 și + 9 grade Celsius ziua și între 0 și + 9 grade Celsius noaptea (mai cald va fi în regiunea de sud), atunci deja duminică vom avea + 12 și + 15 grade Celsius ziua și 0 și +5 grade Celsius noaptea.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0